Egy trükk, amivel akciósan tudtunk üdülni Harkányban

Van egy bevett szokásunk, hogyha szállásfoglalásról van szó. Rengeteg olyan alkalmazás van, ami egy helyen listázza ki a hoteleket, az árakat, az elhelyezkedéseket és könnyen, gyorsan lehet bennük foglalni. Ezek az alkalmazások vagy weblapok azonban nem mindig a legolcsóbb megoldást jelentik. Előfordul, hogy az ezekkel partnerségben álló szállodák, hotelek nem adnak meg olyan akciókat, amiket a közvetlenül náluk történő foglalás esetén érvényesíteni lehetne. Éppen ezért, amikor hoteleket foglalunk a családdal, ezeken az oldalakon kezdjük a tájékozódást.

Például most arra voltunk kíváncsiak, melyik a legjobb hotel harkány területén. A találatokat sorba rendeztük aszerint, hogy hány csillagot kaptak az értékelések alapján összesen, majd ezek között kezdtünk el böngészni.

A legjobb hotel harkány területén a Baranya hotel lett. Ár-érték arányban ezt ítéltük meg a legjobbnak. Közel van a gyógyfürdő, sok féle szoba van, nagyon kedvező árakon és egy két medencés, különböző szaunákkal ellátott wellness része is van. Miután kiválasztottuk, hogy melyik hotelben szeretnénk megszállni, megkerestük a hotel honlapján és ott is megnéztük az árakat és az éppen érvényesíthető akciókat Így a kutatás végén arra jöttünk rá, hogyha egy őszi hétköznapon megyünk és közvetlenül az oldalukon foglalunk, akkor olcsóbban juthatunk nagyon jó szobához. Így is tettünk.

Az utazás nagyon jól alakult, a hotel valóban nagyon jó volt, a kedvező ár ellenére igazán prémium kategóriás kiszolgálásban volt részünk. A wellness rész nagyon kellemes, a szobák is olyanok, mint a leírásban. Nincsenek lelakva, nagyon szép tiszták voltak. A fürdőszobával is meg voltunk elégedve. A környék lehetőségi is nagyon jók, jókat lehet kirándulni és rengeteg dolog van, amit meg lehet itt nézni. Vannak szobrok, kegyhely és egy vár is. A közeli kirándulóhelyek és tanösvény is nagyon jól meg van csinálva, így nagyon jól éreztük magunkat.

A munkahelyi stressz leküzdésében és a pihenésben, relaxálásban is sokat segített a gyógyvíz és a 10 féle masszázs, amit a wellness részleg nyújt.

Igazán jóléreztük magunkat, a magas minőségű, kedves kiszolgálás és a jó felszereltség miatt. Ez egy olyan hely, ahol akkor sem unatkozik az ember, hogyha kint esik az eső és nem lehet kirándulni. A medencékben el lehet foglalni magunkat nagyjából akármeddig anélkül, hogy megunnánk a helyet.