A felújítás a gipszkartonozással kezdődött és az 50 százalék commal zárult

Szerettünk volna spotlámpával világítani a folyosón és nappaliban, így hát úgy döntöttünk, hogy álmennyezetet csináltatunk. Az anyagár teljesen rendben volt, meg is lepődtünk, hogy milyen olcsón meg fogjuk úszni ezt az egészet. Ezt követően jöttek a kivitelezési díjak, további anyagköltségek, és csak vakartuk a fejünket. Tényleg ilyen drága lenne a felújítás? Szerencsére az 50 százalék com oldal most sem hagyott cserben minket!

A lámpákat egyértelműen az 50 százalék comon vettük meg, hiszen fantasztikus áron voltak, és még pluszban 32%-ot kaptunk darabonként az árból – mi ez, ha nem őrült nagy szerencse?! Máris megkönnyebbültünk a férjemmel, hiszen sajnos a gipszkartonok felhelyezése és glettelése, csiszolása után elég üres zsebekkel álltunk a szobában és világítás még sehol sem volt.

50 százalék com
Az 50 százalék com oldalon őrült kedvezmények várnak mindenkit!

Szerencsére még a festő hengereket is meg tudtuk itt venni, habár nem azok jelentik a beruházást, mégis jól jött a 29% kedvezmény, hiszen próbálunk minden forintot megfogni. Mindig ezt az oldalt böngészve jövök rá arra, hogy lehetne így is minden. Ilyen jó áron és ilyen jó minőségben – nem értem, hogy miért csak ez az oldal tudja ezt megtenni, bár nem bánom, hiszen én ismerem az 50 százalék comot, így mindenképpen nyertes vagyok. Remélem, hogy a jövőben majd még bővülni fog a kínálatuk és egyre több mindent beszerezhetek itt.

Addig is nagyon hálás vagyok, hogy még a lámpákat is be tudtam szerezni, nagyon jó ár-érték arányban. Ajánlom mindenkinek, már csak a gyors kiszállítás végett is ezt az oldalt. A termékekre 14 napos visszaküldési garancia van érvényben, így aggódnunk sem kell afelől, hogy nem fogják esetleg visszaadni az árát a terméknek, ha valami problémánk lenne vele.

Már éppen nyomtam volna a megrendelésre, amikor megláttunk egy gyönyörű szőnyeget. Ez a skandináv bolyhos szürke szőnyeg pont tökéletesen passzol a nappalinkba, főleg most, az új hideg fényű led izzóinkkal, úgyhogy a kosárban is landolt a 47%-kal olcsóbb termék. Ez az oldal valahogy mindig tudja azt, hogy éppen mire van szükségünk. Ezért is szeretem annyira.

Mint ahogy eddig is, a kiszállítás extra gyorsan, három munkanapon belül megtörtént, a termékek pedig hibátlanok voltak és prémium minőségűek. Ismét egy jó nap, ismét egy kellemes vásárlás az 50 százalék com webshopon. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne komoly összegeket spórolni, hiszen a vásárlás egy élmény velük!