A fizikai munka nem nekem való, még jó, hogy van irodai is a TopiWork-nél

A legjobb barátomék most újítják fel a lakásukat, és végigkövettem az összes folyamatot… Hát le a kalappal előttük, csak annyit mondhatok. Próbáltam én is a segítségükre lenni, de inkább elméleti és egyéb praktikus dolgokkal kapcsolatban (takarítás, kajakészítés, ide-oda rohangálás), de a konkrét munkálatokhoz és a cipekedéshez nem tudtam hozzájárulni. A szigeteléssel és gipszkartonozással már megvannak szerencsére, még pár meló azért hátravan…

Viszont mindez nem jelenti azt, hogy ha diákmunkáról van szó, ne találhatnám meg a hozzám illőt. Ráadásul diákmunka terén van egy tuti tippem, ez pedig nem más, mint a TopiWork Iskolaszövetkezet, ahol már több barátom is talált munkát. A diákmunka nem egy könnyített terep, ugyanis sokszor teljesen pályakezdőként és ráadásul végzettség nélkül állsz ott, hogy szeretnél valami jó munkát élhető bérért, alkalmi vagy hosszabb távú jelleggel, esetleg későbbi lehetőségekkel. Nos, tudom, hogy mindez nem egyszerű, ezért is tudom szívből ajánlani a TopiWork csapatát és a szuper weboldalukat, ami minden aktuális munkalehetőséget összegyűjt az érdeklődők részére. A legjobb, hogy nem csak a legfrissebb diákmunka opciók állnak a rendelkezésedre, ha a site-ra látogatsz, hanem egyúttal jelentkezni is tudsz az adott pozíciókra.

Bízom benne, hogy ez a kis bejegyzés hasznos lesz azok számára, akik épp munkakeresésben vannak, és tanulmányaikat próbálják összeegyeztetni a pénzkereséssel.