A jó akciókra én is ugrok

A szigetelés és gipszkartonozás világában van bőven pénz, főleg most, hogy az energiahatékonyság olyan fontos lett az otthonokban. Mindenki szeretne csökkenteni a fűtésszámláján, mindenki szeretné óvni a környezetét, és ebben mi, szigetelősök tudunk nekik segíteni. Viszont a nagyobb igények profibb kivitelezést is követelnek, amihez igen komoly eszközök kellenek. De nem kell azt hinni, hogy csak a nagy szaküzletekben lehet ilyenekre találni. A legjobb szerszám vásárlásaimban nekem az akcioleso.hu segített.

Mennyit tud adni egy jó akciós újság egy vállalkozásnak? Elárulom, hogy sokkal többet, mint azt elsőre gondolnád. Minden forint, amit meg tudsz spórolni, óriási előnyt jelent a piacon, feltéve, ha tudod, mibe fektesd. A szigetelés nagy üzlet, úgyhogy itt nagyon számít az ilyen mértékű takarékoskodás.

akcioleso.hu

Amit lehet, azt mindig akciósan veszem meg, még akkor is, ha ezzel időt veszítek. Nem mindig a legegyszerűbb egyik áruházból a másikba menni, de hosszú távon megtérül a belé fektetett idő és energia. De nehogy azt hidd, hogy az én kocsimban hegyekben állnak az újságok, mint ezen a képen. Sokkal egyszerűbb a helyzet – az akciós újságok elférnek a telefonomon is!

Annyi a dolgom, hogy fölmenjek az Akcióleső oldalára, az akcioleso.hu név beírásával, és ott megnézzem, hogy a környéken lévő áruházakban mi van olcsón. És nem csak az élelmiszerekre figyelek. Vannak olyan helyek, mint pl. a Lidl, ahol a szerszámokat is érdemes nézni. Legutóbb például egy olyan jó akkumulátoros fúrót találtam náluk, hogy még a munkában is azt használom. Pedig ki gondolná, hogy épp ott kell a minőségi eszközöket keresni.

Egyszóval az akcioleso.hu elég komoly segítséget jelent, és szerintem nem csak a gipszkartonozás, meg házszigetelés világában, hanem minden vállalkozásnál. Aki meg tudja ragadni az akciók nyújtotta lehetőségeket, az már egy lépéssel a versenytársai előtt jár, ebben pedig erre az oldalra teljes mértékben lehet számítani, Ráadásul épp úgy lehet benne lapozgatni az újságokat, mintha a kezedben fognád, úgyhogy minőség tekintetében is a toppon vannak.