A póló feliratozás még mindig olcsó

A Sziget Előd Kft.-nél dolgozom. Szigeteléssel, gipszkartonozással foglalkozunk. Még sosem volt ilyen jó csapatban dolgom. Az előző munkahelyeimen nem jöttem ki jól a munkatársakkal, mindenki csak azzal foglalkozott, hogy hogyan lehetne a munkát elcsalni, illetve, hogy hogyan márthassuk be a másikat azért, mert elcsalta a munkát, hogy mi jobb színben tűnhessünk fel. Ez a mentalitás nekem sosem tetszett. Én mindig a saját munkámmal voltam elfoglalva, igyekeztem a legjobb tudásommal csinálni, ha a másik meg nem csinálta, azzal nem foglalkoztam. És éppen ezért kinéztek engem, mondhatni kiközösítettek. Többen is szövetkeztek ellenem, hogy felnyomjanak a főnöknél, és mivel hogy rosszat rólam nem tudtak mondani, így hazugságokat találtak ki. A főnök pedig elhitte és büntetést adott. Én sehogy sem tudtam tolerálni az igazságtalanságot, így inkább eljöttem onnét. A főnök pedig szinte könyörgött, hogy menjek vissza hozzá dolgozni, de nekem az önbecsülésem fontosabb volt. A Sziget Előd Kft.-nál viszont nagy az összetartás. Mindenki segíti a másikat, és egyszerűen nagyon jó velük dolgozni. A 10 éves megalapítását ünnepeljük szombaton, és a főnök tőlünk is megkérdezte, hogy hogyan szeretnénk ünnepelni, mit vegyünk, valamint, hogy szívesen hívhatunk másokat is. Én felajánlottam, hogy csináltathatnánk egy vicces feliratú pólót.

– Vicces feliratú pólót? – kérdezte a főnök, Ervin.

– Igen, én tudom is, hogy honnan rendeljünk! – mondtam.

– Na honnan? A lolmarkt.hu-nál vállalnak póló feliratozást. Elég jó minőségű anyagokkal dolgoznak, és az ár se vészes. Én már rendeltem tőlük, és meg vagyok elégedve! Ráadásul 10 ezer forint felett ingyenes a szállítás!

– Ez jól hangzik, Sándor!

– Főnök, ha szeretné, megmutatom a weboldalukat is! Nagyon vagány! Ott minden fontos információ megtalálható, a pontos ár, méretek, stb.

– Ez nagyon jó, Sándor! Akkor azt ajánlom, nézzük is meg, és ha a többieknek is tetszik, akkor megrendelhetnénk.

Megmutattam nekik a weboldalt. Mindenkinek tetszett, de a főnöknek is. Korrekt árazás, megfelelő mérettáblázat, rugalmasság, kiszállítás és garancia. Mi kell még? Nosza, mindenki kért vicces-céges pólót, így hát rendeltünk egy csomót. A céghez kértük a kiszállítást, amely rövidesen meg fog történni a leírás szerint. És valóban nem kellett sokat várni ahhoz, hogy kiszállítsák, röpke idő alatt tényleg kihozták az összes pólót. A csomag nem érkezett hiányosan, pont ugyanannyi pólót pont ugyanolyan méretben hoztak, ahogy rendeltük. Ez már előre jónak számít. Sajnos kevés a megbízható szállító cég. És kevés az az eset, amikor ténylegesen időben jön a termék. Anyukám egyszer rendelt egy krémet, és azt írták, hogy szállítási idő: 2-5 nap, két hetet várt, aztán megvette magának, mire egy hónap múlva kiküldték. Ekkor már közölte, hogy nem kéri, és direkt nem vette át. Na de visszakanyarodva a történetünkre, kibontottuk a csomagot. És tényleg, igazán jó minőségű pamut pólókkal volt tele, amelyeken jól látszott a felirat. Mindegyikünk meg volt elégedve vele. Ez a póló egy szép emlék lesz a sikerről, amit elértünk. És a legjobb, hogy együtt értük el! Azt hiszem, egy darabig mindenki a cégnél fog maradni, de ha bárki is elmegy, azt hiszem, ez a póló örökre vele marad és szép emlékként fog tekinteni rá! A céges buli nagyon jól sikerült. Mindannyian az egyen pólónkba verettük, így hát elég jól szórakoztunk. Mindenki elhozta a nagy/kis családját, így hát végre összeismerkedtek egymással a családtagok. Habár a cégünk maga egy nagy család!