A szép otthon mellett a szép, egészséges test is fontos

Nemrég nagy házátalakításba kezdtünk a párommal. Tíz éve élünk már a jelenlegi otthonunkban, ez idő alatt változtak a szokásaink, változtunk mi is. Így úgy éreztük, hogy ideje átalakítani a házat, most már tényleg a saját igényeinkre szabni. Egyébként ideje volt leszigetelni is, hisz a fűtésszámla évek óta igencsak megterhelte a pénztárcánkat.

Belül csak pár átalakítást végeztettünk, a nappaliból gipszkartonnal választottunk le egy részt, afféle dolgozószobának. Szerencsére a kivitelező mindent pontosan, határidőben elvégzett, így a fűtési szezon kezdete előtt már örülhettünk a szigetelt otthonunknak. A munkálatok közben viszont eszembe jutott valami. Ha otthonunkra így figyelünk, akkor miért nem figyelünk magunkra is?

Ahogy nézegettem a tíz évvel ezelőtti fotókat, amikor beköltöztünk a házba, bizony teljesen máshogy néztünk ki. Jó pár kiló felszaladt mindkettőnkre, ami ellen úgy gondoltam, hogy ideje tenni. Ekkor találtam egy olyan helyet, ahol mindent meg tudok vásárolni, ami az életmódváltáshoz szükséges, igen, ez egy biobolt.

biobolt

A biocity.hu bioboltban nem csak egészséges alapanyagokat lehet kapni, hanem olyan táplálékkiegészítőket is, melyek segítségével gyorsítani lehet a fogyást, mindezt egészségesen. Soha nem voltam az az ember, aki a munka nélküli sikerben hitt, és tudtam azt is, hogy a fogyókúra sem lesz egy egyszerű menet. De hála ennek a bioboltnak, a kezdeti terhek máris lekerültek a vállamról. Nevezetesen a keresgélés, a vásárlás terhei, melyek engem egyébként totál kikészítenek.

Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam a biocityre, mert itt tényleg mindent meg tudtam venni. Az alapanyagok láttán teljesen elcsodálkoztam, hogy milyen sokféle finomságot lehet kapni, és mind egészséges és a szénhidráttartalom miatt sem kell aggódnom. Aztán itt vannak azok a táplálékkiegészítők is, melyek a fogyást segítik.

Például a Pyruvate, amiről bevallom, hogy korábban még nem hallottam, de most nagyon megtetszett, hisz hatalmas segítséget nyújt a fogyókúrázóknak. Persze aki diétába kezd, inkább tartósan kell, hogy gondolkodjon és egyfajta életmódváltást tanácsos inkább bevezeti az életébe. Én is így gondolkodtam, ezért is vásároltam be jó alaposan a biocity.hu bioboltban.

Sokféle por, kapszula és italkoncentrátum segítheti a fogyást, ezekből nagyon széles kínálat van a biocity.hu bioboltban. Persze ezek csak segítséget, kiegészítést nyújtanak, az alapvető fontosságú az, hogy kezdjünk el mozogni és helyesen táplálkozni.

De hogy mi is jelenthet plusz segítséget? Például a króm, ami cinkkel együtt kapszulában kapható. Ezek a vércukorszintet tartják egyensúlyban, így kevésbé valószínű, hogy ránk törne a farkaséhség, ami egy fogyókúránál igen sanszos. Aztán vannak különböző zsírégető, vagyis inkább anyagcsere-gyorsító kapszulák, készítmények. Köztük a pár éve divatba jött ördögnyelv is, ami már nagyon sokszor bizonyította hatékonyságát.

A szűztea is egy olyan dolog, ami segít a gyors anyagcserében, ezt nem csak tea és por, hanem már kapszula formájában is lehet kapni. Csupa olyan kiegészítő is található, melyek természetes összetevőivel kíméletesen járulnak hozzá a fogyókúrához. A szakemberek egyébként azt mondják, hogy egy fogyókúra esetén nem szabad türelmetlennek lenni és időt kell hagyni a lassú, fokozatos fogyásra.

Egy hirtelen divatdiétával csak árthatunk magunknak, hisz lehetséges, hogy a végén még többet mutat majd a mérleg, a szervezetünket pedig a folyamatos jojózás igencsak meg tudja viselni. Akármilyen diéta mellett döntünk is végül, a biocity.hu segít. Alapanyagokban, kiegészítőkben, mindenben, ami a tartós fogyáshoz kell.