A szigetelés a házaknak jó, a Balaton a csapatomnak

Hála a jó égnek, nagyon gyakran vállalunk a cégünkkel szigetelési munkálatokat a Balatonnál. Igazából annyira szeretjük az országnak ezt a térségét, hogy gyakran még az is előfordul, hogy mi magunk keresünk rá a munkalehetőségekre az ismerőseinken, a kapcsolatainkon és az interneten keresztül. Így találtunk rá a https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ oldalára is, ami egy egészen más módon lendítette fel a munkavállalási kedvünket.

Azt, hogy a dolgozók jól érezzék magukat a munkában nagyon sok módon érhetjük el. Az én csapatom nagyon szereti a szigetelési munkát és nagyon jól is teljesítenek benne. Mindenkinek megvan a saját képessége és mindenki valami másban a legügyesebb. Előfordul azonban, hogy olykor összezörrenek a srácaim és olyankor olyan kifejezések is elhangzanak, abszolút mértékben nem megfelelő stílusban, amik nem hogy motiválóan hatnak a további munkavégzésre, de gyakran attól kell tartanom, hogy teljesen széthullik a csapatom és kevesebben leszünk, mint a munka megkezdésekor. Rettentő a hőség, ezt mi is tapasztaljuk és rendkívül értünk is hozzá, hiszen az a munkánk, hogy nyáron a hideget benn, a meleget kinn tartsuk.

De van egy másik kiváló védekezés is a szigetelésen kívül a nyári hűségre. Mégpedig a Balatonnál eltöltött idő! Ilyenkor, mint az utóbbi jó pár évben mindig, felkeressük a Balaton PRO weboldalát ( https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ ) és válogatunk a jobbnál jobb csapatépítő programlehetőségek között. Én már gyerekkoromban is sok időt töltöttem el a Balatonnál, de akkor jobbára csak úsztunk és ökörködtünk a vízben. Amikor azonban először rátaláltam erre az oldalra, akkor fedeztem fel igazán, hogy tulajdonképpen mennyi programlehetőség adódik a felnőttek, ráadásul a felnőtt férfiak számára a Balatonnál.

Amióta pedig mi is kipróbáltuk az itt elérhető programokat, én nem is tudom máshol elképzelni a csapatépítőinket. Hiszen itt minden adott. A gyönyörű táj, a fantasztikus víz és természetesen a cég által kínált programok. Eddig minden évben mást és mást próbáltunk ki, hogy mindig legyen egy kis újdonság. Voltunk sárkányhajózni, vitorlázni, sőt az egyik évben még a quadot is kipróbáltuk, mert akkor előtte már adódott egy másik lehetőség, hogy a vízben legyünk. De abban az évben sem szerettük volna, ha kimarad ennek a cégnek a professzionális szolgáltatása az életünkből. És szerencsénkre szárazföldi programlehetőségük is volt a számunkra.

De ami miatt mi végérvényesen elköteleződtünk mellettük, az az volt, hogy nem csak a Balaton egy városában lehet náluk hajóra szállni, hanem több helyen is van kikötői kapcsolatuk. Így minden évben oda szervezzük meg az indulást, ahol éppen valamilyen munkát végeztünk. Hát nem remek megoldás? A kellemest a hasznossal összekötni mindig is szerettem!