A szigetelés kikészíti a férjem idegeit

A szigetelés nem kicsi munkálatokkal jár, ezért is halogattuk oly sokáig. Szerencsére a férjem intézi az egészet, de még közvetve is rengeteg stressz érte a családot a munkálatok által. Szegénynek a főállása is rendkívül sok idegességgel és felelősséggel jár,
Egyik este, amikor már láttam, hogy kezd besokallni, megemlítettem neki, hogy érdemes lenne egy kis időt magára is fordítania.

Javasoltam, hogy a Karma Thai Masszázs szalonba látogasson el, ahová én is járok már egy ideje. Sokféle masszázs típus elérhető náluk, de akár azt a kókuszolajos testmasszázst is kipróbálhatná, amin én voltam a legutóbb.

Beletelt pár napba, amíg rábólintott, de végül igent mondott, és foglalhattam neki is egy időpontot.
Az online időpontfoglaló rendszeren keresztül intéztük. Ez kifejezetten hasznos volt nekünk, mert tudtam, hogy András úgysem fog napközben emiatt telefonálgatni, és ugye az interneten keresztül akár késő este is leülhetünk a gép elé, hogy megfelelő időpontot találjunk.

Végül 3 nappal későbbre találtunk olyan időpontot, ami szabad volt neki is, és a szalonnak is. Meglepetésemre beleegyezett a kókuszolajos testmasszázsba, aminek rendkívüli módon örültem.

A masszázs napján kicsit félszegen állított be a szalonba az oldalamon. Elég furcsán érezte magát, nem szokott még hozzá az ilyesmihez. Szerencsére a szalon békés hangulata gyorsan feloldotta a feszültségét.
Nem kellett sokat várunk, már kezdetét is vehette a masszázs. András csak 60 percet vállalt be, mert nagyon idegen neki a helyzet. Én csak nevettem, tudtam előre, hogy meg fogja bánni, hogy nem 90 perces kezelést kért. Nagyon rá fér már a lazítás, és ezt tökéletesen megadja ez a masszázstípus. Az izmok átdolgozása már alapból segít abban, hogy csökkenjen a stressz, és javuljon a keringés. Már pusztán ennyitől frissebbnek érzi magát az ember, a kókuszolaj csak hab a tortán. Ez az olaj igazán különleges. Kellemes, édeskés illatával segíti a lelki megújulást, valamint a bőrünkre gyakorolt hatásával hosszabb távon is biztosítja, hogy jobban érezzük magunkat a bőrükben. A magas antioxidáns és vitamin tartalma elősegíti a sejtjeink megújulását, aminek hatására valahogy könnyebben mennek a hétköznapok. Minden jobb, ha jól érzi magát az ember!

Kíváncsian vártam, milyen lesz Andris reakciója, amikor végeznek. Nem okozott meglepetést, szinte újjászületve lépett ki az ajtón. Már az arckifejezése azt sugallta, hogy megérte rábeszélnem őt a masszázsra.
A szavai mindezt alá is támasztották, mondta, hogy tényleg jó döntés volt, és halkan ugyan, de megjegyezte, hogy kérni kellene egy másik időpontot is, amikor kipróbálna egy másik fajtát is.

Nevettem, hiszen tudtam, hogy a nehéz kezdet ellenére tetszeni fog neki. Természetesen kértem egy másik időpontot neki, de akkor már én sem csak kísérőként fogok jönni. A kókuszolajos testmasszázs nem csak a lelkünket, testünket töltötte fel, de javított a kapcsolatunkon is azáltal, hogy megszabadított minket a mérgező stressztől.