A szigeteléssel foglalkozó cégemnek ipa mentes székhelye lett

Mikor gyerek voltam, fogalmam sem volt arról, hogy miért fontos az, hogy jól legyen szigetelve az ember lakása. Aztán teltek az évek, felnőttem, lett egy feleségem és úgy döntöttünk, hogy kiköltözünk vidékre. Nagyon romantikus volt, hogy csak ketten voltunk a semmi közepén. Egy probléma volt csak: a házunknak borzasztó volt a szigetelése. Minden téli estét azzal töltöttünk, hogy bebújtunk három takaró alá és még úgy is vacogtunk. .

Ha pedig ez nem lett volna elég, a hónap végén beérkező fűtés számlák borzasztóan magasak voltak. Ez érthető volt, hiszen a szigetelés miatt, amint elkezdett felmelegedni a ház, a következő pillanatban már ki is szökött a kellemes hőmérséklet. Rengeteg praktikát kellett kitalálnunk ahhoz, hogy egy viszonylag élhető környezetet alakítsunk ki a házunkban. Ez a szenvedés pedig meghatározta a későbbi életemet.

Nem szerettem volna, hogy más embertársaimnak is hasonló gondokkal kelljen küzdenie. Erre egy olyan megoldást akartam találni, ami nekem és másoknak is kedvező. Ezért gondolkoztam el azon, hogy céget alapítsak. Ehhez azonban egy székhely is dukál, amihez pedig egy kiváló oldalt találtam a Székhelyszolgáltatás24 címen.

A házunk Budapest közelében volt található, ezért mindenképpen ott akartam székhelyet alapítani, lehetőleg Pesten. A Székhelyszolgáltatás24 pedig bővelkedett a jobbnál jobb választási lehetőségekben. Amint beléptem, rögtön ledöbbentem azon, hogy mennyire profin van elkészítve az egész oldal designja. Mind a háttér, mind a képek, amik körbefogták a tájékoztató szöveget, arról árulkodtak, hogy valaki komoly munkát és pénzt ölt bele abba, hogy ilyen jól nézzen ki az oldal. Ez pedig azt jelenti, hogy a cég nem vesz semmit sem félvállról, hiszen még arra is rengeteg időt szántak, hogy érződjön az autentikusságuk.

Az oldalon nem különböző, összezavaró menüpontok között kellett navigálnunk, hanem egyszerűen csak lejjebb kellett tekernünk. Engem elsősorban a székhelyszolgáltatás Pest területén érdekelt, de volt még pár másik izgalmas ajánlat is. Az egyik egy Újlengyel nevű településen, a másik pedig Budán. Tehát nem csak az én preferenciámhoz tökéletes a Székhelyszolgáltatás24 kínálata.

A székhelyszolgáltatás pest területén opció sem hagyott különösebb kívánni valót maga után. Pest egy nagy hely és arra voltam kíváncsi, hogy melyik részén biztosítanak székhelyszolgáltatást. Nem akartam volna azzal bemocskolni a cégem nevét, hogy rossz környékre helyezem a székhelyet. Ettől azonban egy percig sem kellett tartanom. A székhelyszolgáltatás Pest egyik legjobb kerületében volt elérhető ennél a cégnél. Ha azt mondom, hogy az Andrássy út mellett található, akkor mindenki megérti, hogy miért gondolom ideálisnak ezt a helyszínt a cégalapításhoz. Elképzeltem, hogy az ebédszünetemben csak kisétálok a Hősök terére, mivel 10 percre volt körülbelül onnan.

Ez mind szép és jó, de a legfontosabb tényező még hátravolt: milyen az ügyintézés a Székhelyszolgáltatás24-nél? Azt kell mondanom, hogy ezzel kapcsolatban sem lehet kifogásom. Amint fellépünk az oldalra, minden információt megkapunk arról, hogy mit várhatunk tőlük. Például, hogy biztosítanak ügyvédet a számunkra, de ha saját ügyvéddel szeretnénk elvégezni a papírmunkát, akkor arra is adnak lehetőséget. Az online ügyintézés sem gond számukra, hiszen egy modern cégről beszélünk, akik lépést tartanak a technikai fejlődéssel. A legjobbat azonban a végére tartogattam: a 6 hónapos szolgáltatás első hónapja ingyen van. Ez hatalmas segítség lehet kezdő vállalkozók számára, és emiatt én is nagyon szerencsés voltam, hogy ennél a cégnél alapítottam az első cégemet.