A tárolás rejtélyei

A hőmérséklet létfontosságú szerepet játszik az életünkben. Sok helyen fontos az ideális klíma: otthon, tárolóhelységekben és természetesen a raktárakban. Ahhoz, hogy ez a bizonyos ,,ideális klíma’ meglegyen a hőszigetelés elengedhetetlen. A szigetelés általános értelemben két eltérő hőmérsékletű tér (például a kültér és az épületbelső) között fellépő hőátadás gátlása.

A két övezet elkülönítésére mindig olyan anyagot használnak, amely nem vezeti hőt, magyarán nem engedi se be, se pedig kimenni azt. A falak másik nagyon fontos anyaga a gipszkarton. Ez a matéria főleg a terek elválasztására szánt falak építéséhez szolgál. Ahogy az a szóból is kivehető, gipszből és kartonpapírból van, ami igen egyszerű anyag, de mégis nagyon hasznos. Nagy előnye, hogy az előállítása közben nem bocsájtunk ki káros anyagokat. A korábban már említett tárolóhelységekben és raktárakban, de irattároló szobákban, garázsokban vagy akár pincékben is alapvető téma a hőszigetelés és a választófalak kérdése. Az itt lévő termékek s egyéb dolgokat az időjárás viszontagságaitól megvédeni nélkülözhetetlen.

Ugyanannyira fontosak az árucikkek, tárgyak megfelelő elhelyezése is, erre a legmegfelelőbb bútorfajta a polc. Sok jófajta polc van, de  a legegyszerűbb és legpraktikusabb a Salgó polc, ezen is belül a csavarmentes. Nem sok helyen kapni csavarmentes Salgó polcot: ezért szeretném megemlíteni a RackingLog-ot. Ez a cégcsoport kínál ilyen típusú állványokat, melyek rengeteg előnnyel rendelkeznek. Hogy mik ezek? Először is: egy átlagos Salgó polc nem tűnhet túl masszívnak, de rá kell, hogy cáfoljak erre a feltételezésre mivel az előbb szóvá tett vállalat bútorainak teherbírása nagy: 130 kg-tól a 280 kg-os súlyt is megtartja, de a minőségük felől nem kell aggódni, mivel TÜV és ISO minősítést is kaptak. Ha ezek a címezések még nem győztek volna meg valakit arról, hogy a terméket megvásárolja, akkor a következő dolog meg fogja: a RackingLog gyártói garanciát ad áruikra.

Az is említésre méltó, hogy ezek a tárolási elemek csavarmentesek, tehát nem kell szórakozni különösebben az összeszerelésükkel. A vásárlást követően a budaörsi raktárba lehet menni, hogy felvegyük a polcokat, de ha valaki ezt nem teheti meg, akkor kérhet kiszállítást, mely az ország egész területét lefedi. Ezek a csavarmentes típusú állványzatok nagyban különböznek a csavaros változataiktól, mivel itt a tiplik, az alátétek és a sok-sok kis elem helyett itt egyszerűen vízszintes tartógerendák támasztják alá a polclapokat teljes hosszukban, így növelve azok tömegtűrésüket. Ha valamilyen körülmény éppen nem passzol, akkor szerencsére a polcok 33 milliméteres állíthatósága áldást jelenthet. Felmerülhet a kérdés, hogy mire/mikre lehet jó egy ilyen fakk és, hogy kinek ajánlatos a beszerzésük. Egyrészt magánszemélyeknek garázsba, tárolóba vagy akár otthonra, másrészt cégeknek, vállalatoknak irattárba, irodába is előnyös lehet, ugyanígy állami intézményeknek is optimális választásként merülhet fel. A minőségi horgonyzott acél termékek felhasználása sokoldalú: abroncstárolás, raktározás, ruhaelhelyezés, áruházi állványsorokba, de az biztos, hogy mindenki megtalálja magának való legjobb alkalmazási formát. A csavarmentes polcokat 2-3 napon belüli kiszállítással, garanciával kínálja a már többször is megemlített RackingLog. Ha további információt vagy árajánlatot szeretne kérni Salgó polcrendszerekről, lépjen kapcsolatba a vállalattal az info@rackinglog.hu email címen vagy a +36 20 3282763-os telefonszámon. Abban az esetben, ha valakinek felkeltette volna az érdeklődését a cikk, akkor annak jó hír, hogy a honlapon az ajánlatkérés díjmentes.