Egy trükk, amivel akciósan tudtunk nyaralni Siófokon

Van egy bevett szokásunk, hogyha szállásfoglalásról van szó. Rengeteg olyan alkalmazás van, ami egy helyen listázza ki a szállásokat, az árakat, az elhelyezkedéseket és könnyen, gyorsan lehet bennük foglalni. Ezek az alkalmazások vagy weblapok azonban nem mindig a legolcsóbb megoldást jelentik. Előfordul, hogy az ezekkel partnerségben álló szállodák, hotelek nem adnak meg olyan akciókat, amiket a közvetlenül náluk történő foglalás esetén érvényesíteni lehetne. Éppen ezért, amikor hoteleket foglalunk a családdal, ezeken az oldalakon kezdjük a tájékozódást.

Például most arra voltunk kíváncsiak, melyik a legjobb szállás Siófokon . A találatokat sorba rendeztük aszerint, hogy hány csillagot kaptak az értékelések alapján összesen, majd ezek között kezdtünk el böngészni.

A legjobb szállás Siófok területén a siofokszallas.info lett. Ár-érték arányban ezt ítéltük meg a legjobbnak. Közel van a strand, több féle apartman van, nagyon kedvező árakon. Miután kiválasztottuk, hogy melyik apartmanban szeretnénk megszállni, megkerestük a honlapot és ott is megnéztük az árakat és az éppen érvényesíthető akciókat. Így a kutatás végén arra jöttünk rá, hogyha egy nyári hétköznapon megyünk és közvetlenül az oldalukon foglalunk, akkor olcsóbban juthatunk nagyon jó szobához. Így is tettünk.

Az utazás nagyon jól alakult, a kiválasztott apartman valóban nagyon jó volt, a kedvező ár ellenére igazán prémium kategóriás elhelyezésben volt részünk. Nem volt lelakva, nagyon szép tiszták voltak. A fürdőszobával is meg voltunk elégedve. A környék lehetőségi is nagyon jók, jókat lehet kirándulni és rengeteg dolog van, amit meg lehet itt nézni. Ezenfelül nyílván Siófok városa önmagában is számos programlehetőséget kínál, ha nem is akarnánk elmozdulni a településről, a strandról nem is beszélve.

A munkahelyi stressz leküzdésében és a pihenésben, relaxálásban is sokat segített a Balaton pazar látványa és a környék nyújtotta lehetőségek.

Igazán jól éreztük magunkat, a magas minőségű, jó felszereltséggel rendelkező szállásunkon. Ez egy olyan hely, ahol sosem unatkozik az ember, nem lehet megunni.