Ezúttal nem a szigetelés, hanem a dugulás okozott problémát

Álmaink otthonán volt még mit alakítani

Amikor beköltöztünk a közös lakásunkba a párommal, nem gondoltuk volna, hogy ennyi bajunk lesz vele. Régi építésű házban vettünk lakást, persze mi sem most jöttünk le a falvédőről. Tudtuk, hogy bőven lesz mit átalakítani rajta, benne, de azért amit kaptunk, arra nem számítottunk. Mint kiderült, a lakásra sokkal többet kell majd ráköltenünk, mint gondoltuk. Nem bántuk, mert tényleg azon dolgoztunk, hogy igazi otthont teremtsünk magunknak, ami végre csak a miénk, de ettől függetlenül azért váratlanul értek az újabb és újabb meglepetések. A tavalyi év legnagyobb projektje például a szigetelés megoldása volt. A szomszédnak ugyanis mellettünk erkélye volt, ezért sokszor penészesedett a fal, hőhíd keletkezett. Hogy ezt a hőhidat megszüntessük, szigetelnünk kellett a nappaliban azt a két falat, ami a szomszéd lakásával érintkezik.

Duguláselhárítás egy profi csapat vezényletével

Nagyon örültünk, amikor ezen a problémán átestünk, úgy éreztük, most már nagy baj nem érhet minket. Igen ám, de ekkor meg a fürdőszobában találkoztunk nem várt problémával. Ugyan csak egy kicsivel több papírt töltöttem a WC-be, de ez épp elég is volt, és már nem vitte le mindet. Eldugult. Jaj, hát nagyon kétségbe estem, szerintem ez a lehető legkellemetlenebb problémák egyike, amivel egy lakásban szembesülni tud az ember. Így aztán hívtam is a páromat, hogy ez és ez történt, most mit csináljunk. Szerencsére neki volt egy ötlete, és hamarosan jelentkezett a megoldással. Emlékezett rá, hogy pont az egyik haverjánál jártam nemrég szerelők duguláselhárítással kapcsolatban, így hát visszakereste a kontaktot, hogy mi is fel tudjuk hívni a szakembereket. Ekkor egy picit megnyugodtam, akkor talán még sincs veszve minden remény. Messengeren kaptam meg az elérhetőséget, egy linket, ami egy weboldalra mutatott.

Fel is mentem a weboldalra, és ekkor már biztos voltam benne, hogy jó úton járunk a megoldáshoz. Az oldal úgy hirdette magát, hogy duguláselhárításban verhetetlenek. Meg volt adva egy telefonszám, amit SOS kérésekkel is lehetett hívni. Én pedig úgy voltam vele, hogy mit veszíthetek? Elvégre, rosszabb már nem lehet a probléma, ezért elkezdtem tárcsázni. Gyorsan felvették, készségesen és segítőkészen szóltak a kagylóba. Elmondtam, hogy duguláselhárítás miatt telefonálok, és leírtam a problémánkat. Budapesti lakos vagyok? – kérdezték. Igen, feleltem, mire ennek nagyon megörültek, és azt ígérték, hogy a kollégáik egy órán belül kint lesznek a helyszínen. Ez így is történt. A profi segítség nagyon hamar megérkezett és kopogtatott az ajtómon. A szakemberek profi felszereléssel érkeztek, és valóban készen álltak arra, hogy megszüntessék a kellemetlen problémát a fürdőszobában. Nagyon hamar végeztek, én pedig nagyon hálás voltam nekik a segítségért. Ha legközelebb nektek is duguláselhárítással kell szembenéznetek, keressétek fel a https://vizgazfutesszerelo24.hu/dugulaselharitas oldalt, nem fogjátok megbánni!