Gipszkatonozás közben patron rendelés, lehetséges!

Szobafestő -és mázolóként, valamint gipszkartonozóként dolgozom, amióta kijártam az iskolát. Szeretem ezt csinálni, úgy érzem, hogy maradandót alkotom, egy egy új házfal elkészítésével, vagy a régi falszínt újrafestve. Nagyon kreatív munkának tartom az enyémet, és valószínűleg ezért is választottam ezt hivatásomként. Az eltelt évek során rengeteg emberrel megismerkedhettem, és sokat tanultam, hogy a különböző felmerülő igényeket és problémákat hogyan kezeljem. Legyen az egy oda nem illő falszín, vagy, hogy hogyan is számoltam ki a megadott árajánlatban szereplő összeget és négyzetmétert. Ez természetesen a felmérés alkalmával megy végbe, mely után egy kinyomtatott lapon az ügyfél megkapja azt az árajánlatot, mely a végösszeg is lesz. Nincs kiszámíthatatlanság, hogy a festés végére megváltozik az összeg. Egy ilyen nyomtatásom alkalmával fedeztem fel, hogy a nyomtatómból kezd kifogyni a festék, ezt a képemen is jelezte és maga a nyomtató is kiírta, hogy hány lapot tudok még vele nyomtatni, mielőtt teljesen kiürül. Gyorsan utána is néztem, hogy honnan is rendeljek bele patront, és találtam egy remek oldalt; https://nyomtatoalkatresz.hu/patron, ahol számos nyomtató márkához árusítanak patronokat. Szerencsére azon felsorolt márkák között ott volt az a márka is, amilyen az én nyomtatóm. A könnyed oldalkezelés miatt nagyon gyorsan megtaláltam, a márkák felsorolása egymás alatt helyezkednek el, így görgetve rá tudtam bukkanni az engem érdeklőre.
Ezen az oldalon; https://nyomtatoalkatresz.hu/patron, tehát rámentem a márkára, és ott számos egyéb típusú nyomtatóhoz található tartozék, ezért rögvest meg is néztem, hogy az enyém milyen számmal van megjelölve, hogy pontosan azt tudjam házhoz szállíttatni, amely bele illik. A cég ha úgy vesszük két árkategóriával dolgozik, egy a gyártó által forgalmazott, hétköznapi nyelven eredetinek hívott termék, valamint utángyártott patronokat tonereket is megvételre kínál. Én szeretek a biztosra menni, nem tehetek róla, hiába kerül picit drágábba a gyártó által piacra kínált patron, én azt szoktam megrendelni. A forgalmazó cég nagyon korrekt módon, minden termékéhez fényképet mellékel, hogy a nyomtató patron és toner rendelésben járatlan személyek is könnyen ki tudjanak igazodni az oldalukon, úgy hogy esetleg az előző termék csomagolás még a rendelkezésükre áll, és az alapján be tudják azonosítani, hogy milyet is kellene rendelni, hogy ha a jelzőszámok alapján nem sikerülne.
A legtöbb termékükre a cég egy éve garanciát vállal, ami nagyon soknak számít, legalábbis én úgy vélem, de ez nagy biztosíték arra, hogy remek minőséget bocsát a vásárlóik rendelkezésére, és ezért mer ilyen hosszú időintervallumra garanciát vállalni a termékekre.
Én szerencsére nagyon hamar megtaláltam a terméket, amit kerestem, állandó akciókkal dolgozik a cég, így lehetőség van 2, illetve 3 darab után jutányosabb árhoz. Én is úgy döntöttem, hogy nem egy darabot fogok rendelni, mivel nálam fogyó eszköznek tekinthető a nyomtató parton, ezért jó helye lesz a plusz daraboknak. Ami nagyon szimpatikus a cég üzletpolitikájában, hogy egy bizonyos összeghatár felet, melyet az akciókkal, könnyen el tud érni az ember, szóval egy összeghatár felett a termékek kiszállítási díja ingyenes. Szuper vásárlóbarát és vásárlók megfogására alkalmas eszköz ez a cégtől. Arról nem is beszélve, hogy pár nap telik csak el a megrendelés és a kiszállítás között, szinte semmit nem kell tenni, azért, hogy egy remek minőségű tonerrel vagy patronnal gazdagodjon az ember. Csak használni kell utána a termékeket, és mivel remek minőségűek, sokáig kitartanak és nem száradnak be.