Házfelújítás és egy tuti tipp a ráncos szemekre

Elkezdtük felújítani a házunkat a férjemmel, már egy ideje tervezgettük, de úgy éreztük, hogy most már pontosan jól tudjuk, hogy mit akarunk, úgyhogy ideje belevágni. Szeretnénk őszre végezni vele, úgyhogy elkezdtük. Elég nagy munkák vannak, szigetelés, gipszkartonozás, nyílászáró csere, úgyhogy ilyen teljes körű felújítás van. Amíg ez zajlik, a sógornőméknél lakunk, szerencsére elég nagy a házuk nekik is, úgyhogy bőven elférünk. Általában ketten vagyunk otthon Nikivel (a sógornőm). Eddig is jó volt a kapcsolatunk, de most még közelebb kerültünk egymáshoz. Mindketten home officeban dolgozunk, elég izgi így. Épp az egyik megbeszélésem alatt kaptam tőle egy linket üzenetben: instantense.hu/szarkalabak-rancos-bor-fiatalon-a-szem-alatti-rancok-kialakulasanak-okai/.

Alig vártam, hogy megnézhessem. Ez a link, egy blog bejegyzésre vitt, az instantense.hu oldalán, amiről, mint kiderült, egy konkrét termék, az InstanTense Plus szérumnak a weboldala. De erről egy picit később.

Maga a cikk, amit említettem, a ráncos bőr fiatalkori kialakulásáról szólt. Fura, de megörültem neki, mert nekem ez egy sarkalatos pont. Szóval, ebből a cikkből megtudtam, hogy a genetikának borzasztó nagy szerepe van abban, hogy ki, mikor kezd el ráncosodni. És hát, a biológiai folyamatok. Az öregedés szépen, lassan ugyan, de sokkal hamarabb elkezdődik, mint az gondolnánk. Ebből az írásból tudtam meg azt is, hogy 25 éves kor környékén, bizony, már megindulnak ezek a folyamatok. De például az UV sugárzás káros hatásai mellett sem lehet elmenni. Na meg ugye, a dohányzás is egy ilyen tényező. A cikk ráébresztett arra, hogy igazából, a genetika az alapja és a kiindulópontja mindennek.

A cikk végére érve egy tippel találkoztam, ami nem volt más, mint a már említett InstanTense Plus szérum. Na, be is volt biggyesztve egy videó, úgyhogy gyorsan meg is néztem, mert azt írták, hogy azonnali feszesítő hatása van, és rögtön eltünteti a kis ráncokat, szarkalábakat. Bevallom, elég szkeptikusan álltam hozzá, de azért csak megnéztem, és nem bántam meg. Elképedtem a videó láttán: tényleg látni, szinte másodpercről másodpercre, ahogy kisimul a szem környéki bőr a szérum felvitele után. Több videót is meg lehet nézni, és bevallom, én mindet végignéztem, mert hihetetlennek találtam – elhittem persze, csak hát, na.

Még beleolvastam pár bejegyzésbe, mert a blog menüpont alatt jó néhány hasznos és tartalmas cikk van, hogy egy kicsit jobban megismerkedhessek magával a termékkel. Úgy belefeledkeztem, hogy el is felejtettem, hogy dolgoznom kéne.

De azért gyorsan megrendeltem a szérumot, nehogy lemaradjak, vagy elfelejtsem, vagy bármi. Teljes áron egyébként, kevesebb, mint 18 ezer forintba kerül, de nekem szerencsém volt, mert akciós áron lehetett megvásárolni. De igazából, teljes áron sem drága, tekintve, hogy nagyon sokáig elég, és azt írták, hogy csak egy picikét kell belőle használni.

A futár már másnap ki is hozta nekem az InstanTense Plus szérumot, és hát, kicsit megint kizökkentem a munkából, mert rögtön ki kellett próbálnom. Elolvastam az instrukciókat, és a “használati utasítást” a blogon, és hát, az eredmény, tökéletes volt.

Bármikor újra venném, és fogom is. Ha Téged is érdekel a cikk, ami elhozta a megváltást számomra, akkor itt találod: instantense.hu/szarkalabak-rancos-bor-fiatalon-a-szem-alatti-rancok-kialakulasanak-okai/.