Ilyen jó menzánk se volt még munka közben

Szigeteléssel foglalkozom, ezért általában házépítésekre megyek dolgozni. Van, hogy megvendégel a tulaj kedvességből, de általában visszük magunkkal az ételt otthonról.

Múltkor nem egy építkezéshez, hanem valami nagy multihoz mentünk dolgozni. Voltak fenntartásaim, de megpróbáltam nyitottan állni a dolgokhoz. Kicsit furák voltak a főnökök, de legalább volt menzánk! És milyen menza volt az! Iszonyat finom ételekkel etettek minket, nem is értettem, hogy éri ez meg nekik. Sőt, még a tálalásra is figyeltek. Megkérdeztem, hogy honnan szerzik be az eszközeiket. Mint kiderült több helyről, de a nagyméretű műanyag tálca egy webshopról volt.

Munka után ránéztem a linkre, amit átküldött a főnököm. Vicces volt látni, hogy honnan származtak a tálcák, tálak, amikről hónapok óta ettünk. Megtetszett néhány termékük és elgondolkodtam, hogy rendelek tőlük otthonra. Tovább böngésztem és észrevettem, hogy mást is árulnak. Volt néhány ipari és nagy konyhai gép, ezek engem nem érdekeltek, viszont a háztartási gépeik felkeltették az érdeklődésemet. Utánanéztem és észrevettem, hogy, ha egyben rendelek meg több terméket, akkor akciósan szállítják ki nekem. Összeírtam, hogy pontosan mikre lehet szükségem, de rájöttem, hogy érdemes lenne a feleségemmel is egyeztetni. Megkérdeztem, hogy neki mire lehet szüksége. Először kicsit szkeptikus volt. Ő sose rendelt még online egy kanalat sem, nem hogy háztartási gépet! Mikor elmondtam neki, hogy a munkahelyünkön is ilyet használunk, akkor azonban láttam rajta, hogy kezd megváltozni a véleménye. Várni kellett rá egy pár hetet, de végül ő hozta fel, hogy rendeljünk. Egészen szerencsésen jött ki ez a várakozás, hiszen mikor újra felmentünk az oldalukra, több termék is le volt árazva az akciós résznél, ezért nagyon jó áron sikerült összeszednünk sok terméket.

nagyméretű műanyag tálca

Bár a szigetelés és gipszkartonozás igazán jól tud fizetni, azért az ember szeret ott spórolni, ahol csak tud, még akkor is, ha egy nagyméretű műanyag tálcát vásárol éppen. Persze nem a minőségen szeretnék spórolni. Mindenképpen jó minőségű termékeket akarok a konyhámban látni, de, ha esetleg ezeket a jó minőségű termékeket olcsóbban is meg tudom vásárolni, akkor olcsóbban fogom. És erre pont tökéletes ez az oldal, amit ajánlottak nekünk.

Szerintem másoknak is ajánlani fogom, hiszen igazán megbízhatónak és jó forrásnak tűnnek. Nagyon várom már, hogy megérkezzen a nagyméretű műanyag tálca, amit rendeltem. Egy csomagautomatába rendeltem meg, hiszen én és a feleségem is ritkán vagyunk otthon, ezért nehezen tudtuk volna átvenni, ha házhoz hozzák. Azonban így csomagautomatán keresztül bármikor át tudjuk venni a nagyméretű műanyag tálcát, amit vásároltunk.