Kölcsönös segítségnyújtás

A minap érkezett meg hozzánk a mesteremberek, aki az ablakok szigetelését és a ház gipszkartonozását fogják csinálni. Ugyanis éppen egy kisebb felújításba vágtunk bele. Mivel én otthonról dolgozom, így szemmel tudom tartani a munkálatokat és tudok segíteni a szakembereknek ha szükséges, és időnként meg szoktam kérdezni kérnek-e valamit, inni esetleg.

Egyikőjük leszólított egyik nap, hogy neki lenne egy kissé furcsa kérdése. Mivel én ő vagyok és látja, hogy milyen szép táskáim vannak, gondolta megkérdezi hol veszem őket. Ugyanis a lányának közeleg a születésnapja és arra gondolt, hogy egy táskát fog neki venni.

Megörültem a kérdésnek, mondtam, hogy természetesen megmutatom az oldalt, az annataska.hu-t, amiről rendelni szoktam.

– Ez a legjobb oldal, itt biztosan talál majd olyan táskát, ami megfelelő ajándék lesz a lánya számára.

Minden információt elmondtam neki, miért ajánlom ezt, én miért innen vásárlok, miért érdemes felregisztrálni, saját fiókot csinálni és hogyan működik a rendelés és a szállítás. Első lépésként, miután megtaláltam az annataska.hu oldalt, regisztráljon be, és az sem hátrány ha feliratkozik a hírlevélre, mert így hamarabb jut fontos információkhoz, hírekhez és a kedvezményekhez. Aztán gyűjtheti az ember a kedvezményeket, mert minden egyes vásárlás után pontokat kap, amiket majd egy későbbi vásárlás során fel tud és használni, további kedvezményekre tudja váltani.

Majd kezdhet nézelődni. Tudom, ez a férfiaknak nem olyan jó móka, mint a nőknek és bizonyára teljesen máshogy élik meg az internetes vásárlást, mint mi. Viszont az biztos, hogy abban egyet tudunk érteni, hogy sokkal kényelmesebb otthonról egy laptop elől vásárolni, mint elmenni egy boltba. Gyorsabb, egyszerűbb, és sokkal kényelmesebb. Ráadásul házhoz is szállítják néhány munkanapon belül, szóval egy férfinek sokkal jobb így vásárolni, ezt biztosra állíthatom.

Mondtam, hogy ezen az Anna Táska oldalon rengeteg különféle márka és típus közül választhat. Felsoroltam a márkákat – Tamaris, Jana, Bugatti, Olasz táskák -, de sajnos nem ismerte őket, így megnyugtattam, hogy szerintem minden márka, ami az oldalon található olyan jó minőségű, hogy tökéletes választás lesz a lányának. A típusok hallatán – háti, váll, kézitáska, testtáska, neszesszer, színházi táska, borítéktáska, táskarendező – felcsillant a szeme, hiszen valóban széles a választék, bármit választ, az jó választás lesz, biztos vagyok ebben.

Amikor elmondtam, hogy milyen kedvezmények vannak az oldalon, ráadásul állandóan, akkor már éreztem, hogy elhatározta magában, hogy ez lesz az a honlap, ahonnan rendelni fog a lányának. Örültem, hogy ilyen jót beszélgettünk és , hogy tudtam segíteni.

A szakember nagyon hálás volt a segítségemért, így persze kölcsönösen voltunk hálásak egymásnak. Ő a táska miatt, én pedig, hogy lelkiismeretesen, aprólékosan és profin végzi a munkáját az otthonomban mind a nyílászárók, mind a gipszkartonozás terén.