Lakásom felújítása adta az ötletet cég alapítására

Vettem a belvárosban egy lerobbant kis lakást, amellyel elég sok munka volt még. Mivel nem sok gipszkartonos meg szigetelő van az ismeretségi körömben, sőt, nem nagyon ért senki a lakásfelújításhoz, ezért elhatároztam, hogy kutatni kezdek a neten megbízható szakemberek iránt.

https://topcegalapitas.eu/szekhelyszolgaltatas/

Mindenféle gyűjtő oldalakat találtam, ide kattintottam, oda kattintottam, egyszer csak véletlenül a https://topcegalapitas.eu/szekhelyszolgaltatas/ oldalra tévedtem a szigetelés-szolgáltatás helyett.

Megnéztem, mégis mit jelent az a székhelyszolgáltatás, végülis kiderült, hogy azoknak a kft-knek nyújtanak segítséget, akiknek nincsen saját ingatlanjuk, nem tudják hova bejegyezni a cégüket.

Elgondolkoztam azon, hogy mi lenne, ha az én egyéni vállalkozásomat is kft-vé alakítanám, a legtöbb feltétel már adott számomra, vannak megrendelőim, vannak számláim, költségeket még nem nagyon tudtam elszámolni az egyéni vállalkozásban. Viszont most, hogy van saját ingatlanom, akár ide is bejegyezhetek egy egyszemélyes kft-t, és akkor lehetőségem lesz minden olyan előnyt kihasználni, ami a kft-vel jár. Ha jól tudom, apportként a lakásomat is bevehetem a kft törzstőkéjébe, de ebben nem voltam egészen biztos, így felhívtam a weboldalon található telefonszámot, amely az ügyfélszolgálatra vezetett. Nagyon készségesen segítettek nekem és felajánlottak egy személyes konzultációt, ahol feltehetem az összes kérdésemet, sőt, a megfelelő papírok birtokában akár el is kezdhetem a kft bejegyzésének folyamatát. Nyilván ezt nem nekem kell végigvinnem, hanem egy szakember gárda, ügyvédek állnak majd a folyamat mögött. Nekem csak annyit kell tennem, hogy ha megérkezik az új cégem adószáma, nyitok egy bankszámlát és már kezdhetem is a kft-m tevékenységét!

Nagyon örülök, hogy félrekattintottam, nagyszerű ötletet adott nekem ez a weboldal, igazán hálás vagyok az új cégemért!