Lányommal cipőt vásároltunk online

Egy munkát mértem fel, amikor rezgett a telefonom. A lányomtól jött egy SMS, amiben csupán annyit küldött, hogy Mayo chix webáruház | cipomarket.hu. Nem tudtam, mit akar, egy kérdőjelet írtam neki, majd jött is a válasz, hogy itt van olyan cipő, amit szeretne megvenni, és elküldött utána egy fehér és szürke színű cipőt, hogy megveheti-e, és gyorsan hozzátette, hogy a barátnője is innen szokott rendelni, és tuti, hogy nagyon jó minőségűek a cipők, valódi márkás termékekről van szó, nem átverés. Az általa kinézett cipőn akkor épp egy 20%-os kedvezmény volt a webáruházban, és már csak egyetlen egy darab volt kapható az ő méretében, szeretné megvásárolni. Szeretem, ha pénzt tudunk megspórolni és nagyon megtetszett ez a 3198 forintos megtakarítás, így egyből rábólintottam.

Láttam, hogy az oldalon nem csak csajoknak árulnak cipőket, hanem van egy külön férfi oldal is. Sajnos beleesek abba a hibába, hogy minden cipőből munkás cipő lesz, így szétnéztem én is az oldalon, és nagy örömömre nagyon gyorsan találtam olyan cipőt, amit én szeretek, ez egy S.Oliver férfi cipő volt slipon fazonban. Nagyon kényelmesnek tűnt, és azt írták az oldalon, hogy egy puha memória habos talpbetét található benne. Maga az anyaga pedig textil és szintetikus. Ez nekem teljes mértékben megfelelő volt, úgyhogy én meg ekkor gyorsan visszadobtam egy sms-t a lányomnak, hogy az ő cipője mellé még ezt is dobja be.

Este, mikor hazaértem, szólt a lányom, hogy holnap már érkezik is a futár a cipőkkel. Nagyon meglepődtem ezen a gyorsaságon, így szívből ajánlom mindenkinek ezt a Mayo chix webáruház | cipomarket.hu -t.