Vajon melyik élvezzen prioritást?

A napokban több dolog is szembe jött velem. A házunkra ráférne már egy felújítás, de ez elmondható rólam is. Hiszen a fülplasztika sebészeti beavatkozáson gondolkozok. Ez viszont nagyon elgondolkoztatott. Hiszen el kellett gondolkoznom azon, hogy mind a kettőt meg tudjuk most valósítani, vagy az egyiket el kell halasztani egy kicsit.

Éppen ezért elkezdtem klinikákat keresni, hogy a pontos árakról tájékozódjak. Ekkor találkoztam a Kelemed Plasztikával. Az oldaluk már egyből megtetszett amikor megláttam, hiszen nagyon informatív és minden fontos információt tartalmaz. Minden műtéti beavatkozásról részletesen lehet olvasni, hogy milyen típusai vannak, milyen vizsgálatokat kell elvégezni a beavatkozás előtt, milyen feltételeknek kell megfelelni, milyen szövődményi lehetnek, mire kell figyelni a műtét után stb.

Ezek az információk mindenki számára hasznosak lehetnek, így érdemes elolvasni őket még mielőtt döntünk. A fülplasztikáról is minden fontos információt megtaláltam, így már szinte nem is maradt kérdésem.

A Kelemed Plasztikán vállalnak mell, arc, intim és alakformáló plasztikát is. Ezen kívül arcfiatalítási kezeléseket is csinálnak: szálas arckontúr kezelés, zsírfeltöltés, botox, kémiai hámlasztás, bőrápolás. Ha ezek közül bármelyik is érdekes lehet számodra, az oldalon hasznos lehet utána olvasni a műtéteknek és kezeléseknek.

A klinika rendelési ideje egyéni, így erre is jó lehet figyelni: hétfőn, szerdán és csütörtökön reggel nyolctól délután négyig lehet őket keresni, kedden zárva vannak és pénteken igény esetén nyitva tartanak. Ezekben az időpontokban lehet hozzájuk konzultációs időpontot is kérni, így ezt érdemes lehet tudni.

Ha még több dologra is kíváncsi vagy a Kelemed Plasztikával kapcsolatban, akkor az oldalon nagyon sok fontos és hasznos információt megtalálsz, így, ha valami érdekel, érdemes ott keresgélni.